Steinsprangnett

Vi har ansatte med lang erfaring innenfor montering og oppsett av Steinsprangnett. Vi tilbyr oppsett av streinsprangnett som en av våre hovedtjenester.

Få et uforpliktende tilbud

Kontakt oss

Bruk skjemaet nedenfor, for å få et ufropliktende tilbud om Steinsprangnett. Vi kontakter deg tilbake så raskt vi kan!

Til kunder av steinsprangnett

Vi monterer steinsprangnett i fjellskjæringer i alle høyder og i tuneller.

Steinsprangnett blir brukt der fjellet er småfallent og dermed vanskelig å bolte fast.  Blir ofte festet på toppen til en wire som er montert langs det parti som nettet skal på. Det samme gjøres i bunn av nettet, men her foretrekker noen å bruke stigebånd/fjellbånd. Nettbolter monteres med et boltmønster på 3x3m med en i midten, dette kaller vi et femkort mønster eller man benytter 2x2 mønster, begge valg gir 4m2 pr bolt. Se håndbok V225

Av steinsprangnett er det mange typer og velge mellom etter hvilken styrke en ønsker. Nettene kommer stort sett på ruller a 3m bredde. Rull/lengder medbringes til toppkant og legges ned over fjellet. Nettlengdene sys så sammen med krampepistol og eller wire.

Befinner du deg nær Bergen?

Byro Kraftverk (4)

Les mer om hvilke tilbud vi har i Bergens regionen her

Se bilder, borsjyrer og finn informasjon.

Bildegalleri for Steinsprangnett

Vi har utført en rekke Steinsprangnett oppgaver opp igjennom, og har masse arbeid å vise til. Her er et bildegalleri som viser hvordan vi jobber med diverse Steinsprangnett oppdrag. Se også flere bilder på vår Facebook profil.

Se flere av våre arbeidsoppgaver

Få et uforpliktende tilbud

Kontakt oss

Bruk skjemaet nedenfor, for å få et ufropliktende tilbud om Steinsprangnett. Vi kontakter deg tilbake så raskt vi kan!